keskiviikko 28. tammikuuta 2015

meet luca the lanttu aka mistyq disciple of the sun

Siis IIIIKS, MÄ EN KESTÄ. Saatan olla ihan vähän innoissani, koska siskoni, eli Rymyn kummitätsy lisääntyy ensi kuussa. Kyllä. Sisko saa ensi kuussa karvaisen lapsen, mallia whippet, ja mä olen niin törkeän innoissani, ettei ole tosi! Wääääääääää!!

Jotain meidän, siis minun ja pikkusiskoni samanlaisuudesta, kertonee rotuvalinnan lisäksi myös se, että sisko meni ja valitsi koiralleen juuri sellaisen nimen, jota minäkin pohdiskelin Rymyn nimeä valittaessa (olen edelleen tuolle miehelle vähän katkera siitä, etten saanut vaihtaa otuksen nimeä, vaan kasvattajansa antama nimi jäi ja pysyi) - hauvavauva on nimittäin ristitty Lucaksi! 

Kysyin siskoltani ihan silleen hippasen innostuneena ja sain vastaukseksi, että saan jakaa kasvattajan ottaman kuvan lapsosesta, joten tässä kuulkaas ois hauvavauvasaastetta, hyyyyyyi ♡__♡ kattokaa nyt tota pentunassua, siis EN kestä, hyh. :D


Tämä postaus on täten omistettu siskolleni ja avopuolisolleen ja Lucalle. Me haluamme tottakai olla hyödyksi, joten sen lisäksi, että lupaamme ja vannomme toimivamme pienelle lapsenkoiranvahteina (tai siis oikeastaan me vaaditaan, suoraan sanottuna), me ajateltiin myöskin listata kaikki meidän parhaimmat ja parhaiten kestäneet lelut. Kaikkihan tietävät, että leikkiminen on lapsen työtä!!! Joten kyllähän lelujen tästä syystä täytyy olla siskon ostoslistalla ihan ykkösenä, eiku. Nää on näitä elämän prioriteetteja, öö.

(Mulla on ihan vähän sellainen olo, et tää laps on ehkä saanut pysyvän lempinimen... koska: lanttu. No siis hei duh, kyl toi ainakin kuvassa näyttää ihan pieneltä syötävältä minilantulta ♡ Mä en malta odottaa, että pääsen pussailemaan tota palleroa!)

---

 

Kysäisin mieheltä, että mikä hänen mielestään on ollut Rymyn TOP 5, noin niinku mitä leluihin tulee, ja nuo ekassa kuvassa olevat me valitsimme yhdessä. Kuvassa leluja on kylläkin kuusi, tuo majava on suhteellisen uusi, joten se pääsi kuvaan vähän niinkuin extrana - ja angry birdsit on kaksosia, ne voi laskea yhdeksi, eiks jea?! Perusteltiin valintamme sillä, että nämä ovat olleet sekä ne kestävimmät lelut että ne joilla Rymy on eniten jaksanut leikkiä. Tiikeri ansaitsi ihan oman kuvan, koska jos Rymyltä kysytään, niin se olisi varmasti tällä listalla se TOP 1 kerrottuna vitosella. Me ihmiset kutsumme tätä otusta Rymyn morsiameksi, koska ainoastaan tämä lelu saa meidän pojan joka kerta vieteltyä lemmenleikkeihin. Siis, ihan. joka. kerta. Uskomatonta, mutta totta.

Siispä, RYMY JA OMISTAJANSA SUOSITTELEVAT (ainakin) SEURAAVIA LELUJA:

  • Vihreä Angry Birds hankittiin varmaankin Rymyn ensimmäisenä vuonna, ja on siis tosiaan vieläkin ehjä. Ja suosiossa. EDIT: Kummitätsy käski editoimaan ja lisäämään, että juurikin hän osti Rymylle kyseisen lelun Mikkelin cittarista, kun ohjeistimme tuomaan "jonkun vaan". Niin, että kiitos ja pusipusi!
  • Punainen Angry Birds taasen hankittiin ihan vaan tuon vihreän suosion vuoksi.
  • Musta Angry Birds ei päässyt ylimpään kuvaan, mutta toisiksi alimmaisesta sen voi bongata: on vähän kavereitaan pienempi. Se kesti kyllä Rymyn, hoitokoiramme hampaissa pieni otti vähän osumaa. Edelleen kyllä siis käytössä, suosittelemme!
  • Majava saatiin iskältä, koska kyseinen lelu ei enää chihuja kiinnostanut ja koska Rympylä kylässä ollessaan pöllytti sitä mennen tullen. Sama meno jatkui kotona, pitää juuri niin ihanaa kahisevaa ääntä, ettei Rymy meinaa housuissaan pysyä :D
  • Sammakko oli Rymyn ensimmäisiä leluja, se vilahti jo heti ensimmäisessä Rympylän ja kummitätsyn yhteiskuvassa.
  • Kong Airdog on ollut tosi kestävä! Pienemmälle koiralle se olisi ehkä vähän liian painava, mutta Rymy on kyllä tykännyt sen kanssa riehua.
  • Pesukarhu hankittiin muistaakseni Mustista ja Mirristä, kun ajateltiin, että saattaisi olla kestävää materiaalia - ja se oli, kuten kuva kertoo. Myöskin Rymyn veli, Jymy, näytti tykkäävän lelusta kovasti.
  • Lammasmatto oli Rymyn ekoja leluja. Siitä Rymppä tykkäsi kovasti ja lelu kesti pitkään, joten olen vähän harkinnut sellaisen uudelleen tilaamista.
  • Vihreä kilpikonna! Tästä en nyt tajunnut ottaa parempaa kuvaa, vilahtaa tuossa alemmassa kuvassa, oikeassa reunassa.
-----> Tiivistettynä: meidän taloudessa koira suosii selkeästi pehmeitä ja vinkuvia leluja, narulelujen, vetolelujen ynnä muiden sen kaltaisen lelujen päälle ei oikein ymmärrä. Johtuu ehkä siitä, ettei yksinkertaisesti osaa leikkiä vetoleikkejä, eikä naruja voi suolistaa, joten NO FUN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti